Credit Collection Pro

 


Credit Collection Pro® biedt de mogelijkheid voor kleine en middelgrote bedrijven om snel doeltreffend en efficiënt de inkomende geldstroom te structureren. Zonder daarbij enorme bedragen te investeren in creditmanagement systemen waar nog geen fractie van het potentieel wordt gebruikt maar waar wel voor betaald wordt. Daarom hebben wij een softwarepakket ontwikkeld dat een basisprogramma vormt die in de basisbehoefte voorziet van aanmanen, belacties en afspraakbewaking.

U kunt kiezen voor het zelfstandig gebruiken van de software of u kunt uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk outsourcen. Voor  € 75,- per maand krijgt u een basispakket waar tot 1000 facturen per jaar kunnen worden geregistreerd. Dit basispakket kan modulair worden uitgebreid. Het gehele pakket is in een goed beveiligde Cloud omgeving beschikbaar. 

Facturatie:

Voor ZZP’ers, kleine MKB bedrijven hebben we een simpele facturatie module die tegen lage kosten snel en efficient uw facturen verzend. Dit kan zowel digitaal als per post.

  

Geïnteresseerd? Bel naar 085-7732121of mail info@dedebiteurenbeheerders.nl  voor een uitgebreide demo

Credit Collection Pro® is een product van De debiteurenbeheerders.nl

 

De Debiteurenbeheerders.nl

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 40
F (085) 773 21 22

Bel mij terug