Detachering

De Debiteurenbeheerders.nl heeft debiteurenbeheerders en creditmanagers beschikbaar die snel inzetbaar zijn om uw debiteurenadministratie waar te nemen, op orde te brengen of te houden. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van het vak en zijn daarom in staat uw debiteurenadministratie adequaat te beheren en te optimaliseren.

Waarom tijdelijk personeel van De Debiteurenbeheerders.nl inhuren?

  • Al onze medewerkers zijn kundig in het Debiteurenbeheer
  • Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold
  • Ervaring in alle branches
  • Onze tarieven zijn scherp en marktconform

Werving en Selectie

De Debiteurenbeheerders.nl hebben niet alleen kundige debiteurenbeheerders en creditmanagers in dienst, maar wij kunnen ook voor uw vacatures een geschikte kandidaat zoeken. Wij beschikken wij over een uitgebreide database van mensen die actief (of latent) op zoek zijn naar een nieuwe uitdagende job. Dit doen we niet alleen maar gebuiken voor de juiste match ook ons netwerk van samenwerkingspartners.

Wij zijn geen CV schuivers. Na een oriënterend gesprek zullen wij in onze database een geschikte kandidaat selecteren die na een voorgesprek door ons bij u op gesprek komt.

Wij bemiddelen niet alleen voor debiteurenvacatures maar ook voor overig financieël personeel zoals crediteurenadministrateurs, controllers, hoofd administratie etc. lekg ons uw wensenvoor en wijgaan voor u zoeken. 

Voordelen van Werving en Selectie via De Debiteurenbeheerders.nl:

  • Wij zijn specialisten, we focussen ons voornamelijk op debiteurenbeheer en creditmanagement vacatures
  • Zeer scherp bemiddelingstarief van 18%
  • Uitgebreid bestand van actieve of latent werkzoekenden

De Debiteurenbeheerders.nl

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 40
F (085) 773 21 22

Bel mij terug