Nieuws

Ons nieuwe Credit Management Systeem

De Debiteurenbeheerders heeft een eigen creditmanagementsysteem ontwikkelt, CreditCollectionPro. Omdat in onze optiek in de markt veel goede systemen zijn maar geen systeem waar de klant kan bepalen wat hij nodig heeft. Daarom hebben wij gemeend ons eigen pakket te gaan ontwikkelen. Door onze ruime ervaring met creditmanagement pakketten wordt in onze software het beste van alle pakketten samengevoegd. Ons streven is een modulair systeem waarbij u een basis debiteurenbeheer krijgt die volautomatisch werkt. Als u meer opties wil kan dat en zullen wij deze in overleg met u beschikbaar maken. Zodoende creëert ueen systeem op maat voor uw bedrijf en wordt u optimaal ontzorgt in uw debiteurenbeheer.

U kunt in CreditCollectionPro kiezen of u het debiteurenbeheer zelf voert of het door ons laat doen. In alle gevallen heeft u een transparant en ten alle tijden toegankelijk systeem op pc, tablet en smart Phone.

De kosten van CreditCollectionPro willen wij zo laag mogelijk houden het basisabonnement begint bij € 75,- per maand. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en wij komen u een demo geven van ons systeem. Mail naar info@dedebiteurenbeheerders.nl of bel naar 085-7732140

Screenshot :

De Debiteurenbeheerders.nl

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 40
F (085) 773 21 22

Bel mij terug