Waarom debiteurenbeheer?

Men zegt wel eens: Betaalde omzet is behaalde omzet.  Uw directie, en zeker uw financiële partners kijken bij voorkeur naar wat u in kas heeft en niet naar het aantal opdrachten dat u nog heeft uitstaan. Er kan namelijk van alles misgaan, zeker in deze economisch zware periode. Voor hen telt daarom uw huidige cashflow. Dat is uw werkkapitaal, daar onderneemt u mee!

Om uw inkomsten zo optimaal mogelijk te houden en uw debiteurenrisico onder controle te houden, is een efficiënt en pro-actief debiteurenbeheer van grote waarde.

Voordelen?

  • Overzicht op de ontvangen geldstromen
  • Inzicht in het betalingsgedrag van uw klanten
  • Bewustwording van de risico’s van slecht betalende klanten
  • Controlemiddel voor de afspraken met uw klanten met wederzijdse tevredenheid
  • Bouwen aan een goede en duurzame relatie met uw klanten
  • en … u laat uw geld waar u recht op heeft, niet langer uitstaan als noodzakelijk is

Werkwijze

Hoe pro-actiever, hoe eerder er cash in uw onderneming vloeit. Althans, dat is onze overtuiging, dat is dus ook hoe wij denken en doen. Daarom wachten wij niet totdat uw klanten betalen, maar nemen we al enkele dagen voordat de betalingstermijn is verstreken, contact met hen op en maken indien nodig, nieuwe - bindende - afspraken over de betaling. Dit alles volgens heldere, overzichtelijke en “menselijke” procedures. Wij realiseren ons namelijk dat uw klanten centraal staan en dat u naar een duurzame relatie met hen streeft. Onze werkwijze zorgt daarom eerder voor een positieve stimulans, dan een negatieve.

De Debiteurenbeheerders.nl

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 40
F (085) 773 21 22

Bel mij terug